Jak se starat o Kabuki štětec a Nanášecí rukavici?

Rádi byste si proces nanášení samoopalovacích přípravků co možná nejvíce zpříjemnili? Jste fanoušky především rychlé, spolehlivé a bezchybné aplikace? Máme pro vás řešení v podobě dvojice Kabuki štětce a Nanášecí rukaviceV následujících řádcích si vysvětlíme, k čemu tyto prvotřídní pomůcky slouží, proč se jejich koupě stane jednoznačně správným rozhodnutím a v neposlední řadě také jak o ně správně pečovat

S Kabuki štětcem už jste se dozajista setkali. Lze ho sehnat v mnoha rozdílných velikostech i provedeních, přičemž nejčastěji hraje roli pomocníka při aplikaci pudrového bronzeru, korektoru či jiných vybraných druhů make-upu.
Náš Kabuki štětec je však unikátně přizpůsoben k dokonalému rozetření samoopalovacích produktů, a to od klasického krému nebo pěny na tělo, až po samoopalovací mlhu na obličej. Díky svým příjemně měkkým, hustě osázeným syntetickým vláknům zároveň představuje suverénně nejlepší způsob, jak si jednoduše a beze šmouh natřít problematické partie jako ruce a nárty. Navíc je vhodný pro všechny druhy pleti bez výjimky. I2A0528S kvalitním produktem ovšem přirozeně přichází i povinnost náležitě o něj dbátV ideálním případě by samozřejmě každé upotřebení štětce mělo následovat očištění. Pro tento případ vám doporučujeme pořídit si dezinfekci ve spreji, jejíž použití je opravdu snadné. Stačí ji nastříkat na štětinky a po několika sekundách pečlivě setřít ubrouskem. 
Dále, jak velí i mnozí make-up artisté, je nutné Kabuki štětec minimálně jedenkrát týdně umýt za pomoci vody a šamponu.

Správný postup mytí vodou a šamponem jsme pro vás v pěti krocích shrnuli:

  1. Opakovaně, šetrně a trpělivě promasírujte šampon mezi štětinami.
  2. Důkladně opláchněte pod tekoucí vodou.
  3. Rozevřete štětec v jeho středu, abyste se ujistily, jestli se u kořenů štětin neusadily nečistoty, případně zbytky šamponu.
  4. Upravte štětiny zpět do požadovaného tvaru.
  5. Nechte štětec ve vodorovné poloze sušit a příležitostně obraťte pro kompletní odstranění vlhkosti (vyvarujte se sušení štětce v poloze vertikální – vlhkost pak nemá dostatečný prostor opustit rukojeť, což může vést k jejímu poškození).

Pravidelnou péči si žádá i náš druhý produkt, a tím je Nanášecí rukavice. S touto oboustrannou, sametovou vychytávkou luxusní kvality spolehlivě a rovnoměrně rozetřete samoopalovací přípravek po těle nebo obličeji. Její součástí je také vnitřní nepromokavá podšívka, která udržuje vaše ruce chráněné a bez poskvrny.

Velvet-mitt

 

Co se údržby týče, postačí řídit se několika prostými kroky a Nanášecí rukavice vám bude sloužit po dlouhá léta. Na druhý den po nanesení samoopalovacích přípravků, ji s trochou mýdla (nebo šamponu) a vody opláchněte v umyvadle. Doporučujeme to dělat na druhý den, abyste si ihned po aplikaci nesmyli samoopalovací krém/pěnu na vašich rukou.
Rukavici taktéž můžete občasně hodit do pračky, avšak ne na víc než 30 stupňů. Následně ji nechte sušit volně, jelikož radiátor by mohl její nepromokavé podšívce uškodit.

Závěrem ještě malý tip! Uzavíratelný obal, v němž rukavici při dodání obdržíte, nevyhazujte. Lze ho využít jako podložku pro rukavici během aplikace samoopalovacího krému/pěny (umyvadlo tak zůstane čisté) nebo ji v něm uchovávat po vyprání a uschnutí.  

Kabuki štětec a Nanášecí rukavice skutečně zaručují ohromnou míru luxusu i pohodlí a my vám slibujeme, že si je zamilujete. 

 

Za Tým beautymanifesto.cz, Vojtěch Slíva